utbildnings-banner3 utbildnings-banner1 utbildnings-banner4 utbildnings-banner2
Best jQuery Slider by WOWSlider.com v1.5
 
Kommunal Vuxenutbildning

Från och med 2002 har vi uppdraget att för Östersunds kommun bedriva utbildning inom områdena grafik, media och multimedia. Alla våra kurser är gymnasiala och berättigar till studiestöd via CSN.

Att studera hos oss - Oavsett vilken kurs du väljer så kan du delta i de schemalagda genomgångarna i olika programvaror som är antingen för- eller eftermiddagar samt vissa kvällar. Övriga studier kan genomföras hemifrån. Under hela kurstiden har du som deltagare tillgång till vår webbaserade utbildningsplattform där övningar och uppgifter tillhörande kursen/erna kan inhämtas. 

Alla våra utbildare är mycket kunniga inom de områden de utbildar i och arbetar också proffesionellt med Ekonomi och redovisning samt grafisk och medial produktion. Detta och deras goda förmåga att kommunicera och lära ut gör att du får en bra utbildning med verklighetsnära övningar och diskussioner och stort utrymme för flexibilitet.

Lärartäthet - Ny teknik har medfört ett mer flexibelt lärande där individen har ett stort svängrum gällande val av studietakt och metoder samt interaktiva studieplattformar. Det gör att den fysiska närvaron av en utbildare inte behövs 40 timmar i veckan. Utbildarna finns närvarande de dagar då genomgångar genomförs och övrig tid finns de tillgängliga via e-post, telefon samt vår utbildningsplattform som de för övrigt ständigt uppdaterar och underhåller.

Ansökan till kurser - Om du tillhör Östersunds kommun går du in på https://ostersund.alvis.gotit.se/student/. Där registrerar du dig som studerande för att kunna göra kursansökningar. Bor du i annan kommun, prata med komvux om hur du skall gå tillväga når du ansöker om kurser i annan kommun.

Film om våra nuvarande utbildningar

Viktig information
Heltidskurser
Distans- och kvällskurser

Gymnasiala kurser


Ansökan till kurs

AVANSGRUPPEN | HYGGESVÄGEN 19 | 83148 ÖSTERSUND | TFN. 063-575060 | E-POST. info@avans.se