Nyheter Tips Rekomendationer

Man får vad man betalar för!

Jag tror att de flesta inser att uttrycket "man får vad man betalar för" mycket väl stämmer inom de flesta affärsområdena. En Redovisningsbyrå som lämnar offerter på timpriser under 400 kr. är inte att betrakta som seriösa. Visst, det låter kanske rimligt för vissa yrkesgrupper där det har varit svårt att hålla rimliga prisnivåer på grund av konkurrensen. Men genom enkla uträkningar så är det ganska lätt att se att det inte går ihop över tid. Om du vill räkna ut vad du kostar företaget rekommenderar jag https://www.verksamt.se/alla-e-tjanster/rakna-ut/rakna-ut-ditt-pris

Även Redovisningsbyråer har kostnader för lokaler, fortbildning, verktyg och personal! Dessutom är det nästan orimligt att kunna debitera kunder alla veckans 40 timmar. En "billig" byrå kommer att vara tvingad att lägga till timmar som inte är sanna samt att man också är tvungen att gena i det arbete man ska utföra för att det ska finnas pengar kvar till semester och de kostnader som inte har kostnadstäckning alla stunder under året.

Vill man vara säker på en långvarig och stabil relation med sin redovisningsbyrå så bör man aldrig bara titta på den offererade prislappen. Det kan faktiskt kosta er mer i slutändan. Titta hellre på vad byrån har gjort för andra företag samt vilket rykte i branchen byrån har. Betänk att oserösa byråer ofta har en kort livslängd! En bra byrå kostar mindre än vad den tillför sina kunder!

Om ni har samma inställning som oss när det gäller era produkter och priser, men har svårt att göra prisberäkningar, ja då kan ni prata med oss så hjälper vi er med det.


Adress

Avansgruppen Sweden AB
Hyggesvägen 19
831 48  Östersund

Telefon
  • Kontor: 063-57 50 60
  • Utbildning: 063-57 50 65
  • Öppettider: vardagar 8-16
E-post
  • info@avans.se
  • utbildning@avans.se